• تاریخ انتشار : 1402/12/22 - 12:04
برگزاری جلسه شورای فرهنگی اسفندماه

جلسه شورای فرهنگی دانشکده روز یکشنبه مورخ 29/11/1402ساعت 13:30 با موضوع بررسی برنامه های دانشجویی و فرهنگی اسفند 1402 در سالن کنفرانس شماره 1واقع در طبقه چهار دانشکده با حضور اعضاء برگزار گردید. در این جلسه موضوعاتی چون : تجهیز سالن ورزش، برگزاری کارگاه PRP ویژه دانشجویان علوم آزمایشگاهی ، برگزاری کارگاه یا سمینار در خصوص هوش مصنوعی(با همکاری اساتید دانشکد)، برگزاری کارگاه تفسیر تست (با همکاری اساتید دانشکده) ، برگزاری کارگاه مقاله نویسی و روش تحقیق بور مستمر(با همکاری اساتید دانشکده)، برگزاری کارگاه تزریقات، برگزاری کارگاه CPR و کارگاه زخم و بخیه، برگزاری کارگاه تراکم استخوان(در صورت معرفی استاد و ارائه پروپوزال )، تقدیر از تهیه کنندگان نشریه ی آذین، برگزاری مسابقات علمی – ادبی و فرهنگی- هنری همراه با مسابقات شعرخوانی و کتابخوانی، پرداخت جوائز مسابقات قبلی، تاسیس دو کارگروه قرآنی و کارگروه ایجاد شادی در بین کودکان محک و بهزیستی و ....، برگزاری کرسی آزاداندیشی و مناظره با موضوع انتخابات، اکران فیلم از جشنواره عمار تا پایان نیمسال بهمن 1402 ،برگزاری دورهمی های کتابخوانی از روز شنبه مورخ 7/12/1402 با موضوعات فرهنگی، سیاسی و عقیدتی ، مشارکت در برگزاری اردوی راهیان نور از طرف دانشگاه، هماهنگی با سازمان شهرداری جهت گرفتن گل و گیاه برای تجهیز و زیباسازی فضای سبز دانشکده، هماهنگی با دکتر فائقی جهت برگزاری دوره های مرتبط با MRI و ... مطرح و برخی موارد مورد تصویب قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار دانشجویی و فرهنگی