• تاریخ انتشار : 1397/02/11 - 08:36

برگزاری سمینار ازدواج پایدار خانواده سالم در دانشکده پیراپزشکی

به همت واحد سلامت نوجوانان،جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شمیرانات و با هماهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیرا پزشکی در مورخ 8 اردیبهشت1397 سمینار ازدواج پایدار خانواده سالم ،ازدواج سالم و پیشگیری از رفتار پرخطر در سالن آمفی تئاتر شهید مرادی دانشکده پیرا پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای جوانان دانشجوبرگزار شد.

به همت   واحد سلامت نوجوانان،جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شمیرانات و با هماهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی  دانشکده پیرا پزشکی  در مورخ  8 اردیبهشت1397 سمینار ازدواج پایدار خانواده سالم  ،ازدواج سالم و پیشگیری از رفتار پرخطر در سالن آمفی تئاتر شهید مرادی  دانشکده پیرا پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  برای جوانان دانشجوبرگزار شد.

پس از معرفی برنامه ؛ جناب آقای برزگر  (مشاور و روانشناس ازدواج و خانواده )در مورد اهمیت انتخاب مناسب وتداوم زندگی مشترک سخنانی را بیان نمود.

مباحث مرتبط با ازدواج سالم و پیشگیری از رفتار پر خطر بیماری ایدز و  راه های انتقال وپایبندی به اصول اخلاقی  توسط پزشک و کارشناس کلینیک بیماریهای رفتاری بیمارستان مسیح دانشوری دکتر رنگیانی ارائه گردید و  وهمزمان چند فیلم کوتاه در این زمینه پخش شد.

تشکیل  شناسنامه الکترونیک سامانه سیب برای جوانان دانشجو،جذب سفیر دانشجویی ، انجام تست رایگان ایدزوانجام تست رایگان قند خون  ،مشاوره تغذیه وازدواج و توزیع کتاب و پمفلت های آموزشی  از بخش های دیگر این همایش بود.همچنین  از مباحث آموزش داده توسط  مدرسان سوالی طراحی وبه قید قرعه جوایزی به گروه هدف که دانشجویان و شرکت کنندگان بودند اهدا شد.

شایان ذکر است ، کارشناس برنامه جوانان معاونت امور بهداشتی  ،مسئولان و پرسنل شبکه شمیرانات و ریاست اداره سلامت شهرداری شمیرانات و کلیه روسای سراهای محله و خانه های سلامت منطقه یک و همچنین پرسنل دانشکده پیراپزشکی از دیگر حاضرین در  این سمینار بودند.

• گروه خبری : اخبار دانشجویی و فرهنگی