• تاریخ انتشار : 1402/08/29 - 10:52
24 آبان 1402 گرامیداشت هفته ملی سلامت بانوان

به مناسبت هفته ی ملی سلامت بانوان ، از بانوان محترم کارمند و هیات علمی دانشکده جهت صرف صبحانه ی سالم در سالن غذاخوری خواهران دانشکده پذیرایی به عمل آمد.

در ابتدا آقای اکبری قاری محترم دانشکده مراسم را با تلاوت آیاتی از قرآن کریم مزین نمودند . پس از صرف صبحانه، خانم گمار، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده ضمن خوش آمدگویی به میهمانان در خصوص برنامه هایی که برای سلامت جسمی و روحی بانوان دانشکده در نظر گرفته بودند از جمله؛  ورزش صبحگاهی دسته جمعی، انجام ورزش پیلاتس با مربی برای بانوان علاقمند، برگزاری مراسم زیارت عاشورا روزهای چهارشنبه بصورت ماهانه و ... صحبت نمودند.همچنین طی هماهنگی های صورت گرفته با تولیدی مانتوهای اداری با قیمت مناسب سایز گیری از پرسنل جهت سفارش عمده به عمل آمد گفتنی است این طرح  با استقبال همکاران روبرو شد.

• گروه خبری : اخبار دانشجویی و فرهنگی