• تاریخ انتشار : 1398/10/30 - 16:05

اولین پایان نامه جهت اخذ کارشناسی ارشد خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون به زبان انگلیسی توسط خانم زهرا نظری در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

در مورخ 24 دی 1398 سرکارخانم زهرا نظری دانش آموخته رشته علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی و دانشجوی کارشناسی ارشد خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون این دانشکده پایان نامه خود را تحت عنوان "بررسی اثر میکرووزیکول های حاصل از سلولهای لوکمی میلوئیدی حاد بر تغییر بیان ژن های مسیرB-catenin  در مزانشیمال استرومال سل های نرمال مغز استخوان" به زبان انگلیسی دفاع کرد. قابل ذکر است ایشان اولین دانشجوی تحصیلات تکمیلی می باشد که پایان نامه خود را به زبان انگلیسی ارایه دادند. ضمن تبریک به ایشان و آرزوی موفقیت بیشتر برای ایشان از درگاه خداوند منّان برای ایشان درجات علمی بالاتر را مسئلت داریم. در ضمن مقرر گردید در جلسات آتی در صورت تمایل دانشجویان با هماهنگی گروه های آموزشی مرتبط دفاع این گروه از دانشجویان با ارایه به دو زبان فارسی و انگلیسی انجام پذیرد.