• تاریخ انتشار : 1395/02/20 - 09:59

بازدید ریاست دانشگاه از غرفه دانشکده پیراپزشکی در یازدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه

دکتر پیوندی ریاست محترم دانشگاه به همراه معاون آموزشی و جمعی از مسئولان دانشگاه از غرفه دانشکده پیراپزشکی در یازدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه بازدید به عمل آوردند. در این بازدید دکتر پیوندی از دستاوردها، فرآیندهای آموزشی ومجموعه اقدامات آموزشی دانشکده پیراپزشکی بازدید به عمل آورد.

شایان ذکر است از سوی دکتر پیوندی لوح تقدیر و تندیس جشنواره به ریاست و معاون آموزشی دانشکده اهداء گردید که در آن از تمامی مسئولان آموزشی دانشکده و همکاران آموزشی که در کسب رتبه اوّل دانشگاه در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور در طرح "راد" نقش بسزایی داشتند، تشکر و قدردانی شد.

قابل ذکر است در قسمتی از این جشنواره از سرکارخانم دکتر فرانک کازرونی به عنوان استاد منتخب دانشکده پیراپزشکی در یازدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه نیز تقدیر به عمل آمد.

در ادامه مراسم ریاست دانشکده و معاون آموزشی از دانشجویان برتر مقاطع مختلف در غرفه دانشکده به شرح ذیل تقدیر و تشکر به عمل آوردند.