• تاریخ انتشار : 1394/06/22 - 13:22

بازدید معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده پیراپزشکی از مراحل و محل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود

همزمان با اولین روز ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در شهریور 1394، دکتر فریبرز فائقی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده پیراپزشکی با حضور در محل ثبت نام، از مراحل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود بازدید به عمل آوردند.

دکتر فائقی از بخش های مختلف محل ثبت نام رشته های مختلف بازدید نمود.

در این بازدید دکتر فائقی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان و خانواده محترم آنان، توضیحاتی در مورد روند ثبت نام و اقدامات انجام شده جهت رفاه و آسایش دانشجویان و همراهان آنها و تمهیدات صورت گرفته به منظور تسریع در فرایند ثبت نام و انتخاب واحد را ارائه داد.

این گزارش حاکیست ثبت نام دانشجویان جدید به صورت اینترنتی و حضوری انجام  گردید و برنامه درسی و امتحانی نیمسال مربوطه نیز از طریق سایت آموزش دانشکده در دسترس دانشجویان است. در ثبت نام امسال با تمهیدات انجام شده توسط کمیته ثبت نام، بسیاری از مراحل ثبت نام به صورت اینترنتی انجام گردیده که سبب کاهش هزینه ها و تسریع در فرایند ثبت نام شده است. شایان ذکر است با پخش آبمیوه و شیرینی از دانشجویان پذیرایی گردید.