• تاریخ انتشار : 1394/12/02 - 09:09

برگزاری نشست صمیمی اساتید و دانشجویان با موضوع رفتار و پوشش حرفه ای در دانشکده پیراپزشکی

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیراپزشکی روز سه شنبه مورخ 27 بهمن ماه 1394 در ساعت زنگ فرهنگ دانشکده، نشست صمیمی اساتید و دانشجویان با موضوع رفتار و پوشش حرفه ای و پرسش و پاسخ دانشجویان و اساتید برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم حاج آقا نخعی مقدم ضمن خوش آمدگویی به حضار، با نقل احادیث از ائمه معصومین علیهم السلام پیرامون موضوع اخلاق دینی و پوشش حرفه ای، سخنان ارزنده ای را ایراد نمودند.

در ادامه خانم دکتر شاکری عضو محترم هیئت علمی دانشکده در ارتباط با موارد ذیل سخنرانی نمودند:

-             هدف حیات از دیدگاه های گوناگون

-             هدف حیات در قرآن مجید

-             ضرورت دریافت هدف نهایی

-             پرسش از هدف زندگی

-             انسان مسئول چگونه انسانی است؟

شایان ذکر است این سخنرانی که همراه با نمایش اسلاید و بیان موضوعات ارزشمند بود با پاسخگویی به پرسش های دانشجویان خاتمه یافت. همچنین در حاشیه این مراسم نمایشگاه عکس و پوستر با موضوع رفتار و پوشش حرفه ای در محوطه دانشکده دایر گردید.