• تاریخ انتشار : 1394/07/13 - 14:22

برگزاری کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی در دانشکده پیراپزشکی

توسط مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیراپزشکی در مورخ 13 مهرماه 1394 کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی برای دانشجویان ورودی جدید مهر 95-94 در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

مجید مردانی از مرکز مشاوره دانشگاه، مدرس این کارگاه آموزشی بود. ایشان به بیان مسائل آموزشی مانند:

-       مهارتهای خودآگاهی، خودآگاهی هیجانی، جسمانی، اعتماد به نفس، عزت نفس

-       مهارتهای ارتباطات بین فردی، انواع رابطه

-       مهارت ابراز وجود، گامهای افزایش قاطعیت از جمله آشنایی با حقوق خود و بیان عقاید و نظرات

-       مدیریت استرس، استرس جمعیت، عوامل به وجود آمدن استرس، سبک های مقابله با استرس

پرداخت.

شایان ذکر است که بسته های فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بین دانشجویان ورودی جدید نیز توزیع گردید.