• تاریخ انتشار : 1399/11/07 - 14:54

بیش از یک هزار و پانصد جلسه درسی در نیمسال اول سال تحصیلی در دانشکده پیرا پزشکی برگزار شد.

در جلسه شورای آموزشی دانشکده که در روز سه شنبه مورخ هفتم بهمن ماه در سالن دانشکده با حضور رئیس دانشکده،اعضاء هیأت رئیسه و مدیران گروه برگزار شد،معاون آموزشی دانشکده گفت:بیش از 1500 جلسه درسی در دانشکده در نیمسال اول تحصیلی 1400-1399 برگزار شده است.

دکتر فائقی معاون آموزشی گفت:در نیم سال اول تحصیلی امسال 262 واحد درسی در مقطع کارشناسی،193 واحد درسی در مقطع ارشد و 242 واحد درسی در مقطع دکتری ارائه شده است.

وی اذعان کرد: در پاندمی کرونا و آموزش در بسترالکترونیک با بر گزاری کارگاههای توانمند سازی برای اساتید دانشکده به منظور تولید محتوا توانسته ایم،چهل درصد افزایش تولید فیلم آموزشی در مقایسه با ترم گذشته داشته باشیم.

دکتر فائقی با بیان گزارش تفصیلی از عملکرد حوزه معاونت آموزشی در نیمسال اول تحصیلی سال 1400-1399 گفت: این عملکرد در سایه تلاش همه ی مدیران گروه،اعضاء هیئت علمی و کارکنان حوزه معاونت آموزشی محقق شده است.

دکتر ساکی رئیس دانشکده پیرا پزشکی در این جلسه ضمن تشکر از زحمات تمامی گروهها و اعضاء هیات علمی و کارکنان افزود:برای رسیدن به بهترین نتیجه گیری و اصلاح فرآیند های مشکل دار می بایست ؛کارگروههای تخصصی تشکیل داده و جلسات تخصصی در حیطه های مختلف آموزش در کارگروههای تخصصی برگزار شود.

دکتر ساکی تاکید کرد:بخش عمده وظیفه دانشکده حوزه آموزش است،و وظیفه خطیر و سنگینی نیز می باشد،که حتما نیازمند است؛در کارگروههای تخصصی از تجارب اساتید دانشکده،تجارب دانشکده های موفق  و مقایسه دانشکده با دانشکده های دیگربرای دستیابی به بهترین نتیجه استفاده کنیم.

گفتنی است، این جلسه بعد از بحث و تبادل نظر مصوباتی نیز به دنبال داشت.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,آرشیو اخبار