• تاریخ انتشار : 1397/09/06 - 19:59

جشن پرتوکاران در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد

به همت بسیج دانشجویی و با هماهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیراپزشکی، جشن پرتوکاران در مورخ 5 آذر 1397 در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

در ابتدای این برنامه بعد از پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و تلاوتی چند از آیات قرآن مجید، دکتر فائقی معاون آموزشی دانشکده سخنرانی نمود. دکتر فائقی ضمن تبریک روز پرتوکار و تشکر از دانشجویان این رشته به خاطر برپایی و گرامیداشت این روز، به بررسی رشته تکنولوژی پرتوشناسی پرداخت.

دکتر محسن بخشنده مدیر گروه تکنولوژی و پرتوشناسی دانشکده پیراپزشکی، یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود. دکتر بخشنده ضمن گرامیداشت این روز به بررسی مسائل و مشکلات این رشته در بیمارستان ها و مشکلات کارورزی دانشجویان پرداخت. قابل ذکر است دانشجویان هرکدام به صورت پرسش و پاسخ مشکلات رشته خود را با دکتر بخشنده در میان گذاشتند.

شایان ذکر است برنامه های متنوعی مانند:

• پخش کلیپ های مربوطه
  • مسابقه حضوری