• تاریخ انتشار : 1399/12/06 - 12:19

جلسه مدیران گروه پیرا پزشکی برگزار شد

در این جلسه که تمامی اعضاء حضور داشتند؛دکتر ساکی در رئیس دانشکده ابتدای جلسه ایام و اعیاد رجب را به تمامی اساتید،دانشجویان و پرسنل تبریک گفت.و ضمن تشکر از زحمات تمامی عزیزان در سالی که روزهای پایانی خود را پشت سر می گذارد،آرزوی سلامتی و توفیق و بدون کرونا برای همگان نمود.

جلسه مدیران گروه دانشکده با حضور  اعضا در سالن جلسات دانشکده در روز سه شنبه 5 اسفندماه برگزار شد.

در این جلسه  که تمامی اعضاء حضور داشتند؛دکتر ساکی  رئیس دانشکده در ابتدای جلسه ایام و اعیاد رجب را به تمامی اساتید،دانشجویان و پرسنل تبریک گفت.و ضمن تشکر از زحمات تمامی عزیزان در سالی که روزهای پایانی خود را پشت سر می گذارد،آرزوی سلامتی و توفیق و بدون کرونا برای همگان نمود.

دکتر ساکی در این جلسه بر اصلاح برخی فرآیندهای موجود به جهت پیشبرد اهداف دانشکده تاکید کرد و همچنین به منظور رفاه اساتید و دانشجویان در خصوص ایجاد فضای اختصاصی در بیمارستانهای آموزشی دانشگاه اهدافی را تبین کردند.

رئیس دانشکده در این جلسه بر اهمیت سایت دانشکده و همچنین ارتقاء سایت و جذابیت آن نیز تاکید کردند.

در این جلسه برخی فرآیند های جهت تسهیل و سرعت در کارها،شاخص های عملکردی،بررسی نیروی انسانی مورد نیاز گروههای دانشکده و مهندسی فضای فیزیکی موجود در دانشکده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,آرشیو اخبار