• تاریخ انتشار : 1398/07/28 - 10:24

جلسه معارفه گروه خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون دانشکده پیراپزشکی با دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه

در مورخ 22 مهر 98 جلسه معارفه گروه خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون دانشکده پیراپزشکی با دانشجویان جدید و سایر دانشجویان تحصیلات تکمیلی این گروه برگزار گردید.

در این مراسم دکتر قره باغیان رئیس دانشکده ضمن خوشامدگویی به دانشجویان به این نکته اشاره نمود که دانشجویان باید نهایت استفاده از امکانات موجود در آزمایشگاه های دانشکده را ببرند و باید ارتباط مفیدی با همکاران بالینی در بیمارستان های آیت الله طالقانی و کودکان مفید داشته باشند.

در قسمت دیگری از این جلسه دکتر محسن حمیدپور مدیر گروه خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون ضمن خوشامدگویی به دانشجویان و تبریک سال تحصیلی جدید مطالبی پیرامون تاریخچه گروه و پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته مربوطه را ارائه نمود.

برشمردن اهداف گروه و توصیه های لازم جهت ارتقای سطح علمی دانشجویان و شرکت در دفاع از پایان نامه ها از دیگر سخنان ایشان بود.

در قسمت دیگر این جلسه اساتید گروه و دانشجویان هرکدام به معرفی خود پرداختند و اساتید به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.