• تاریخ انتشار : 1399/09/26 - 09:18

جلسه هیات رئیسه دانشکده پیرا پزشکی برگزار شد

جلسه هیات رئیسه دانشکده با حضور تمامی اعضا در سالن جلسات دانشکده در روز سه شنبه 25 آذر ماه برگزار شد.

در این جلسه  که تمامی اعضاء حضور داشتند؛دکتر ساکی در رئیس دانشکده ابتدای جلسه ضمن تبریک روز پژوهش به تمامی تلاشگران این عرصه،انتصاب دکتر نایبعلی احمدی را به سمت معاون پژوهشی دانشکده تبریک و آرزوی توفیق روز افزون برای ایشان مسئلت نمود.

دکترساکی در ادامه با بیان گزارشی از چالش های الویت دار دانشکده بیان داشت: با بررسی چالش ها ارائه راهکار و پیشنهادات توسط همکاران بتوانیم هرچه سریعتر به نتایج دلخواه دست پیدا کنیم.

وی با تاکید بر بحران کرونا پیش رو به نقش ارزشمند اعضاء هیات علمی و معاونین دانشکده در آموزشهای مجازی دانشجویان اشاره کرد.

در ادامه جلسه دکتر فائقی معاون آموزشی،دکتراحمدی معاون پژوهشی،دکتر رحمتی زاده معاون دانشجویی و فرهنگی همچنین دکتر نوراللهی معاون پشتیبانی با ارائه ی راهکارهای در جهت حل مسائل موجود در دانشکده پرداختند.

در پایان بعد از بحث و تبادل نظر برخی از موارد و پیشنهادات مورد موافقت قرار گرفت و به تصویب اعضا رسید.