• تاریخ انتشار : 1397/09/04 - 21:52

جلسه پرسش و پاسخ ریاست دانشکده با دانشجویان

جلسه پرسش و پاسخ ریاست و معاونین پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی با دانشجویان در مورخ 29 آبان 1397 در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر رحمتی زاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده به بیان هدف از برگزاری این جلسه و مطرح نمودن برخی سؤالات دانشجویان از ریاست دانشکده پرداخت. در ادامه هر یک از دانشجویان سؤالات و پیشنهادات خود را که شامل :

• بررسی مسائل آموزشی
  • مشکلات کارآموزی در بیمارستانها
  • مشکلات نبود وسائل کافی آموزشی در آزمایشگاه ها و واحدهای عملی
  • برخورداری از فضای بیشتر برای انجمن های دانشجویی
  • مشکلات رفاهی و سلف سرویس ... بود مطرح نمودند.

در ادامه این جلسه دکتر قره باغیان رئیس دانشکده به سؤالات دانشجویان پاسخ های لازم را ارائه نمود. دکتر قره باغیان اظهار داشت که تمامی هزینه های مالی تعویض پنجره ها، تعویض میز کارها در آزمایشگاه، کف پوش اتاق ها، تعویض صندلی کلاسها و رنگ آمیزی ... از خارج دانشگاه تأمین گردیده است.

دکتر قره باغیان در پایان اظهار امیدواری کرد که با کمک دانشجویان بتوانند کمبودهای آموزشی، دانشجویی و ... را رفع و نسبت به بهبود وضعیت آموزشی، فرهنگی و دانشجویی اقدام نمود.