• تاریخ انتشار : 1400/08/25 - 21:26

جلسه ی شورای فرهنگی دانشکده پیراپزشکی برگزار شد

جلسه ی شورای فرهنگی دانشکده پیراپزشکی با حضور اعضاء درسالن جلسات دانشکده روز دوشنبه مورخ  بیست و پنجم آبان ماه برگزار شد.

در این جلسه که تمامی اعضاء حضور داشتند؛دکتر ساکی رئیس دانشکده ضمن خوش آمدگویی به اعضاء بر لزوم برگزاری مرتب جلسه های شورای فرهنگی تاکید نمود و از نمایندههای دانشجوها و اعضا درخواست نمود که برنامه های فرهنگی با هوشیاری کامل،خلاقانه و با توجه به شرایط روز کشور مطرح و برگزار گردد.

گفتنی است؛در این جلسه دکتر رحمتی زاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده با مطرح نمودن عناوین برنامه های انجمن های دانشجویی دانشکده گزارشی را از روند اجرای برنامه ها را به سمع و نظر اعضا رساند و بخشی از برنامه ها بعد ازبحث و تبادل نظر به تصویب اعضا رسید.

لازم به توضیح است؛ تمامی برنامه های حضوری با توجه به شرایط کرونا به مصوبه ستادی ملی کرونا در این خصوص منوط گردید.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,آرشیو اخبار