• تاریخ انتشار : 1394/07/07 - 13:16

حضور پرشور تشکل ها و کانون های دانشجویی دانشکده پیراپزشکی در همایش بزرگ دانشجویان ورودی جدید مهر 1394

همایش بزرگ دانشجویان جدیدالورود با حضور وزیر بهداشت، رییس دانشگاه ، اساتید پیشکسوت، جمعی از مسوولان و دانشجویان ورودی مهر94 یکشنبه پنجم مهرماه در تالار امام علی(ع) دانشگاه برگزار شد.

همایش بزرگ دانشجویان جدیدالورود با حضور وزیر بهداشت، رییس دانشگاه ، اساتید پیشکسوت، جمعی از مسوولان و دانشجویان ورودی  مهر94 یکشنبه پنجم مهرماه در تالار امام علی(ع) دانشگاه برگزار شد.

در مراسم  فوق به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی ،امور فر هنگی ،تشکل بسیج دانشجویی و کانون قرآن عترت دانشکده پیراپزشکی اقدام به برپایی غرفه جهت ارائه دستاوردهای  فرهنگی خود نمودند. در پایان  این مراسم  ریاست ، معاونت دانشجویی و فرهنگی و دیگر مسئولان دانشگاه از غرفه دستاوردهای فرهنگی دانشکده پیراپزشکی بازدید  و از تلاش های به عمل آمده تقدیر و تشکر نمودند .