• تاریخ انتشار : 1398/08/19 - 15:07

دکتر علیرضا طباطبایی تبریزی موفق به کسب جایزه ویژه دومین جشنواره پایان نامه های برتر جشنواره خیام شد.

دکتر علیرضا طباطبایی تبریزی فارغ التحصیل در رشته انفورماتیک پزشکی این دانشکده با شرکت در دومین جشنواره پایان نامه های برتر، جشنواره خیام، مورخ 1 شهریور 1398، با ارائه پایان نامه مقطع Phd. تحت عنوان "طراحی و ارزیابی نرم افزار رجیستری کاتتریزاسیون قلب و ارایه مدل معماری شبکه ابری خدمات کامپیوتری برای به اشتراک گذاری آن" ، موفق به کسب عنوان اثر برتر و دریافت تندیس ویژه دومین دوره جشنواره پایان نامه های برتر کشور گردید.

دانشکده پیراپزشکی ضمن عرض تبریک به ایشان از درگاه ایزد منان آرزوی درجات و توفیقات علمی بالاتر را مسئلت می نماید.