• تاریخ انتشار : 1399/09/25 - 12:41

رئیس دانشکده پیراپزشکی در پیامی روز پژوهش را به همه تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

دکتر ساکی با توجه به فرا رسیدن 25 آذر ماه روز پژوهش در پیامی به همین مناسبت روز پژوهش را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

دکتر ساکی ضمن اشاره به جمله رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدّ ظله العالی) درخصوص اینکه می بایست در زمینه علم و فناوری آن کاری که ذهن بشر به آن دست نیافته است وجهه همت خود قرار داد افزود: بی شک فعالیت های پژوهشی فعالین این عرصه خصوصاً در دهه های اخیر قابل تقدیر است.

لیکن می بایست؛ علاوه بر اقدامات قبلی در این حوزه، به پژوهش ها عمق بخشید، شرکت های دانش بنیان را تقویت نمود تا بتوان موفق تر عمل کرد.

وی تأکید کرد: با برقراری ارتباط مستمر و پایدار با گروه های مختلف دانشکده ، ایجاد ارتباط با مراکز تحقیقاتی ملی و بین المللی در جهت ارتقاء جایگاه علمی دانشکده باید تلاش نمود.

دکتر ساکی ابراز امیدواری کرد: با اتکاء به کارهای پژوهشی هدفمند، متخصصان این حوزه بتوانیم در مسیر دستیابی به قلّه های موفقیت همچون گذشته پیش رو باشیم.

رئیس دانشکده پیراپزشکی در پایان از تمامی اساتید و دانشجویان خواست با بهره گیری از توان حداکثری به ارتقاء همه جانبه در حوزه پژوهش دانشکده تلاش نمایند.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,آرشیو اخبار