• تاریخ انتشار : 1397/03/09 - 09:29

ضیافت افطاری در دانشکده پیراپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی: ضیافت افطاری به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده پیراپزشکی و با همکاری بسیج دانشجویی دانشکده در مورخ 6 خرداد 1397 در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

ضیافت افطاری در دانشکده پیراپزشکی

این مراسم با تلاوت قرآن کریم توسط حاج آقا لاری آغاز شد. سخنران این مراسم سردار حسنی بود، وی در سخنان خود به خاطرات جبهه و جنگ، رشادت های فرماندهان هشت سال دفاع مقدس و چگونگی آزادسازی خرمشهر توسط رزمندگان اسلام پرداخت.

شایان ذکر است این مراسم با حضور آقای حکیمیان مدیر امور دانشجویی دانشگاه، آقای نوری مدیر مرکز مشاوره، خانم محبی مسئول کمیته انضباطی، خانم صابر از مرکز مشاوره دانشگاه، دکتر رحمتی زاده معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده و حاج آقا لاری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده برگزار گردید.