• تاریخ انتشار : 1399/03/18 - 14:49

مراسم تودیع و معارفه رئیس قدیم و جدید دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

مراسم تودیع جناب آقای دکتر احمد قره باغیان و معارفه آقای دکتر کوروش ساکی باحضور معاونت آموزشی دانشگاه جناب آقای دکتر صدوقی و جناب آقای دکتر علی حائری مشاور عالی ریاست دانشگاه و معاونان آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، پژوهشی و مدیران گروه های آموزشی دانشکده پیراپزشکی در مورخ 17/3/99 در سالن کنفرانس دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

در ابتدای برنامه جناب آقای دکتر صدوقی معاونت آموزشی دانشگاه از آقای دکتر قره باغیان به خاطر کارهای انجام شده در دوره تصدی ایشان در دانشکده پیراپزشکی تشکر و قدردانی نمود و تاکید نمود که از تجربیات ایشان در امور کارها استفاده خواهد شد. معاون آموزشی دانشگاه از جناب آقای دکتر کوروش ساکی که در دوران خدمت خود مسئولیت های گوناگونی نیز داشته به خاطر قبول این مسئولیت نیز تشکر و قدردانی نمود.

دکتر صدوقی بیان نمود که یکی از مهمترین عامل پیشرفت در هر کجا می تواند جذب نیروی انسانی به خصوص نیروی هیئت علمی باشد و ردیف های خالی اعضای هیئت علمی می تواند فرصتی باشد برای جذب نیرو و دانشکده باید بهترین ها را شناسایی کند و به دانشگاه معرفی نماید که انشاءالله بتوان پیشرفت های روزافزونی را چه در وجه آموزشی و پژوهشی و چه در وجه کارآفرینی داشته باشیم.

دکتر علی حائری مشاور عالی ریاست دانشگاه نیز از زحمات آقای دکتر قره باغیان قدردانی نمود و از آقای دکتر کوروش ساکی به خاطر قبول این پست تشکر نمود.

وی بیان داشت که در ایران دانشگاه های ما اعم از دانشکده های داروسازی، پیراپزشکی، توانبخشی، پزشکی ... همه در خدمت سلامت جامعه می باشند.

مشاور عالی ریاست دانشگاه بیان نمود که مسئله کورنا به ما خیلی درسها آموخت و اکنون زمینه ای برای جهش در گسترش فعالیت های جامعه و جامعه شناسی دانشکده ها و دانشگاه ها مهیا است.

در قسمت دیگر از این برنامه دکتر قره باغیان ضمن تشکر از حضور آقای دکتر صدوقی و آقای دکتر حائری در این جلسه از کلیه اعضای هیئت علمی و کادر دانشکده به خاطر همکاری های صمیمانه شان در دوران تصدی خود تشکر و قدردانی نمود و برای جناب آقای دکتر ساکی آرزوی موفقیت و سربلندی نمود.

رئیس جدید دانشکده پیراپزشکی جناب آقای دکتر ساکی در ابتدای سخنانشان از حضور حضار در جلسه تشکر و قدردانی نمود و بیان نمود که تقدیر میکنم از کسانی که از ابتداء در این دانشکده زحمت کشیده اند تا دانشکده به این مرحله رسیده است و ابراز امیدواری نمود که بتواند سطح علمی و آموزشی دانشکده را به ارتقاء برساند و دانشکده به جایگاه واقعی خود برسد.

در این برنامه معاونین، مدیران گروه های آموزشی دانشکده هرکدام به طور اجمالی از زحمات دکتر قره باغیان تشکر نموده و حضور دکتر ساکی را در دانشکده به عنوان رئیس جدید تبریک گفتند.

در پایان برنامه جناب آقای دکتر صدوقی به نمایندگی از ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر علیرضا زالی حکم ریاست جناب آقای دکتر ساکی را تقدیم ایشان نمودند.