• تاریخ انتشار : 1398/10/07 - 14:09

نشست ریاست دانشکده پیراپزشکی با پرسنل

در راستای دستور ریاست محترم دانشگاه مبنی بر تدوین و اجرای سازکار منظم برای دیدار کارکنان با روسای مرکز خود در مورخ 3 دی ماه 1398 دکتر احمد قره باغیان رئیس دانشکده به همراه دکتر احمدرضا باغستانی معاون اداری و مالی دانشکده با کارکنان دانشکده پیراپزشکی طی نشستی ملاقات کردند.

در راستای دستور ریاست محترم دانشگاه مبنی بر تدوین و اجرای سازکار منظم برای  دیدار کارکنان با روسای مرکز خود در مورخ 3 دی ماه 1398 دکتر احمد قره‌باغیان رئیس دانشکده به همراه دکتر احمدرضا باغستانی معاون اداری و مالی دانشکده با کارکنان دانشکده پیراپزشکی طی نشستی ملاقات کردند.

در این نشست ابتداء مسئول روابط عمومی دانشکده آقای ترابی هدف از برگزاری این نشست را یک دیدار صمیمانه بین مسئولین و کارکنان و بیان مشکلات و پیشنهادات عنوان نمود و سپس هر کدام از کارکنان به بیان مشکلات وپیشنهادات خود مانند:

• مشکلات سرویس ایاب و ذهاب
  • مشکلات مرخصی های تابستان
  • مشکلات اضافه کاری و ... پرداختند.

در این دیدار دکتر قره باغیان رئیس دانشکده و دکتر باغستانی معاون اداری و مالی به سوالات کارکنان پاسخ های لازم را دادند.