• تاریخ انتشار : 1399/10/08 - 09:49

نشست معاون پشتیبانی با کارکنان خدمات دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

جلسه معاون پشتیبانی با کارکنان خدمات دانشکده در سالن جلسات دانشکده در روز یکشنبه 7دی ماه برگزار شد.

در این جلسه  که معاون پشتیبانی،رئیس امور اداری ،مسئول خدمات و کارکنان خدمات حضور داشتند،دکتر نوراللهی معاون پشتیبانی در ابتدای جلسه ضمن تشکر از زحمات از کارکنان این حوزه با تبین اهداف جلسه گفت:این جلسه به منظور هم اندیشی با کارکنان این حوزه به جهت بررسی مشکلات و شاخص های پرداخت مبتنی بر عملکرد تشکیل شده است.

دکتر نوراللهی با بیان اینکه شاخص های کلیدی عملکرد باعث منسجم نمودن سازمان و همچنین افزایش سیستم پاسخگویی می شود تصریح کرد:سازگاری و پیوستگی در سازمان و نیز ارتقاء سطح کیفیت ارائه خدمات از اهداف این طرح می باشد.

دکتر نوراللهی در ادامه با ارائه شاخص های مبتنی بر عملکرد حوزه خدمات گفت:با تببین این شاخص های پرداختی ها و همچنین ارزیابی هر فرد مبتنی بر عملکرد خود اوست.

گفتنی است:همکاران حوزه خدمات با ارائه نقطه نظرات خود در خصوص شاخص های این حوزه ابراز امیدواری کردند،با این شاخص ها پرداختها مبتنی برعملکرد هر فرد باشد.

در پایان به منظور ارتقاء سطح مشارکت و تسریع در ارائه پیشنهادات و انتقادات به مسئولین مربوطه با رای گیری نماینده ای از بین کارکنان خدمات انتخاب شد.

بهروز قلی زاده با رای همکاران خود نماینده پرسنل حوزه خدمات شد.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,آرشیو اخبار