• تاریخ انتشار : 1399/12/21 - 18:00

پیام تبریک دکتر ساکی رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت عید مبعث

متن پیام دکتر ساکی بدین شرح است:

امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) فرمود: «ارسله على حین فترة من الرّسل و طول هجعة من الأمم»؛ بعثت در هنگامى اتفاق افتاد که دوران طولانى بود،بشریت از حضور انبیاى الهى محروم بود. از ظهور حضرت عیسى حدود ششصد سال میگذشت. صدها سال بود که بشر در میان خود سفیر الهى ندیده بود. نتیجه چه بود؟ «و الدّنیا کاسفة النّور ظاهرة الغرور»؛دنیا تاریک بود، ظلمانى بود، معنویت رخت بربسته بود، بشر در جهالت و گمراهى و غرور به سر میبرد. در یک چنین شرایطى، خداى متعال پیغمبر بزرگ اسلام را فرستاد.

بی شک روز مبعث،عظیم ترین و مهمترین روز از روز های سال است،چون سالروز برگزیده شدن احسن ترین خلقت خداحضرت محمد مصطفی (ص)،در واقع یادآور بی نظیرترین روز در تاریخ است.که بشر به لطف پروردگار متعال و برکت وجود حضرت محمد (ص) از بند ظلمانی ترین جهالت و گمراهی ها رهایی یافته است.

اینجانب فرارسیدن عید سعید مبعث اشرف کائنات حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) به همه مسلمانان به ویژه اعضاء هیئت علمی،کارکنان و دانشجویان تبریک عرض می نمایم.امید است؛ به برکت این روز، خداوند منان همه ی مارا در سایه سار مرحمت و لطف بیکران خود قرار دهد.