• تاریخ انتشار : 1397/06/04 - 09:40

پیام رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز کارمند

روز کارمند، تجلیل از انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است، آنان که همه همت و تلاششان گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان به عنوان عضو فعال جامعه شایسته تقدیر و بیان  است.

اینجانب ضمن تبریک هفته دولت، روز چهارم شهریور ماه که به پاس تجلیل از زحمات کارمندان عزیز به نام روز کارمند نامگذاری شد را به تمامی کارکنان پرتلاش دانشکده پیراپزشکی در تمامی عرصه های آموزشی، اداری، پژوهشی تبریک عرض نموده و از زحمات صادقانه آن ها تشکر و قدردانی می نمایم و امیدوارم با کمک و همکاری همه کارکنان در بهبود کیفیت کلیه فعالیت ها و جلب رضای باری تعالی موفق تر از  گذشته حرکت نماییم.

دکتر احمد قره باغیان

رئیس دانشکده پیراپزشکی