• تاریخ انتشار : 1398/02/23 - 08:46

کارگاه آموزشی روابط سالم و ناسالم موجود در زندگی دانشجویی در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

کارگاه آموزشی روابط سالم و ناسالم موجود در زندگی دانشجویی در مورخ 17 اردیبهشت 1398 در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید. مدرس این کارگاه خانم فائزه السادات طاهری از مرکز مشاوره روان دانشجویان دانشگاه بود. ایشان هدف از این کارگاه را به رسمیت شناختن واقعیت موجود و کاهش آسیب های احتمالی ناشی از آن دانست.

خانم طاهری ویژگی های یک رابطه عاطفی سالم را اینگونه عنوان نمود که در یک رابطه عاطفی سالم، طرفین از یکدیگر انرژی مثبت دریافت می کنند و در روابط عاطفی سالم تمامی هیجانات چه مثبت و چه منفی می توانند حضور داشته باشند اما آنچه بسیار اهمیت دارد این است که دو طرف رابطه بریکدیگر تاثیر هیجانی مثبتی بگذارند.

از مباحث مطرح شده در این کارگاه می توان به مواردی نظیر ...

• نشانه های یک رابطه مسموم
  • رابطه سالم و رابطه سمی- رابطه یک طرفه
  • آشنایی با اهداف ازدواج
  • آشنایی به انواع رابطه ها اشاره نمود.