• تاریخ انتشار : 1395/01/30 - 11:44

گردهمایی گروه خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون دانشکده پیراپزشکی با دانشجویان

در مورخ 25 فروردین 1395 گردهمایی گروه خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون دانشکده پیراپزشکی با دانشجویان تحصیلات تکمیلی این گروه برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر احمد قره باغیان مدیر گروه خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان و تبریک سال جدید مطالبی را پیرامون تاریخچه گروه و پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته مربوطه سخنانی را ارائه نمود.

برشمردن اهداف گروه و توصیه های لازم جهت ارتقای سطح علمی دانشجویان از دیگر سخنان ایشان بود.

در پایان این مراسم برنامه پرسش و پاسخ دانشجویان با گروه مربوطه بود که دانشجویان خواهان برقراری ارتباط بیشتر با آزمایشگاه ها و مراکز درمانی و بخش های درمانی مرتبط با بیماریهای خون شناسی بودند.