• تاریخ انتشار : 1397/02/18 - 16:25

گفتگو با دانشجویان موفق دانشکده پیراپزشکی - دومین مصاحبه

دومین مصاحبه: خانم شادی اسمعیلی، رشته خون شناسی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون رتبه 1 آزمون دکتری تخصصی سال 97-96

دومین مصاحبه:

-         با سلام رمز موفقیت شما در قبولی دکتری و کسب رتبه اوّل چیست؟

حمایت ها تشویق های همسرم و علاقه و پشتکار بیش از حد تصور خودم!!

-         آیا به جز درس خواندن، فعالیت دیگری دارید؟

به کارهای هنری مثل گلسازی و عروسک سازی می پردازم.

-         نقش خود را به عنوان یک تحصیل کرده، در جهت ارتقاء سطح علمی دانشگاه و کشور چگونه ارزیابی می کنید؟

به نظر من نه تنها افراد تحصیل کرده بلکه تمامی افراد در تمامی مقاطع و تمامی حرفه ها در صورتی که در کار خود متخصص و حرفه ای باشند می توانند افرادی کارا و سودمند برای کشور باشند.

ما دانشجویان هم به عنوان افراد تحصیل کرده درصورتی که در زمینه کاری خودمان بتوانیم دانش کافی را کسب کنیم مسلماً افرادی سودمند و مفید در آینده هم برای خودمان هم برای کشور خواهیم بود.

-         میزان مطالعه شما در روز چند ساعت است و آیا به غیر از کتاب های درسی، مطالعه دیگری هم دارید؟

زمانی که برای آزمون مطالعه می کردم 8 ساعت و الان به طور متوسط روزی 6 ساعت مطالعه دارم که البته بستگی به موقعیت و کار این زمان بیشتر هم می شود.

متأسفانه هم اکنون مطالعه خارج از درسی کمی دارم ولی اگر فرصت شود به کتاب های روانشناسی علاقمند هستم.

-         با توجه به رشته ای که انتخاب کرده­اید، هدف شما چیست و آینده شغلی خود را چگونه می­بینید؟

اولین و مهمترین هدف من تدریس است من علاقه زیادی به تدریس در زمینه رشته خودم دارم و به آینده هم امیدوارم هستم البته گهگاهی ممکن است ناامیدی سراغم بیاید اما چون مطمئن هستم که خداوند بهترین ها را برایم می خواهد دوباره افکار منفی را از ذهن پاک میکنم و با امید و انرژی مثبت به آینده نگاه میکنم.

-         اگر مطلب خاصی دارید برای پیشرفت علمی و هدفمند شدن زندگی دانشجویان دیگر ، بیان نمایید.

اول اینکه خود را فدای درس نکنیم درس خواندن باید جزئی از زندگی باشد مسائل مهمترین از درس هم در زندگی وجود دارد زندگی متشکل از اجزای مختلفی هست که درس بخشی از آن است و زندگی در صورت وجود همه این اجزا در کنار هم زیباست پس تک بعدی نباشیم و در زندگی هدف داشته باشیم و برای رسیدن به هدف تمام تلاش خود را بکنیم و ایمان داشته باشید هیچ تلاشی از چشم خداوند پنهان نمی ماند وسعی کنیم افکار منفی دیگران روی زندگی و هدفمان تأثیر نگذارد.

-         برنامه شما پس از پایان تحصیل چیست؟

برنامه و هدف من همانطور که گفتم تدریس و فعالیت در زمینه کاری خودم هست و اگر فرصتی پیش بیاید به علت علاقه به موسیقی زمانی را هم برای پرداختن به آن فراهم خواهم کرد.

با آرزوی موفقیت روزافزون برای سرکارخانم شادی اسمعیلی

روابط عمومی دانشکده پیراپزشکیاردیبهشت 1397