• تاریخ انتشار : 1402/10/09 - 11:32
1402/9/18 برگزاری اولین جلسه شورای قرآنی

اولین جلسه شورای قرآن و عترت دانشکده پیراپزشکی با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای سید مهدی نماینده محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده ، سرکار خانم گمار معاونت دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای دکتر خدامرادی مستول حراست و از علاقمندان فعالیتهای قرآنی؛ جناب آقای غفوری مسئول بسیج دانشجویی دانشکده ، سرکار خاتم طالبی از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت، سرکار خانم رضایی از دانشجویان علاقمند به فعالیتهای قرآنی در تاریخ 18/09/1402 برگزار گردید.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم ،خانم گمار ضمن عرض خیر مقدم ، در خصوص ضرورت فعالیتهای قرآنی در فضای دانشجویی و تدوین برنامه منظم قرآنی نکاتی را برشمردند.حجت الاسلام و المسلمین آقای سید مهدی نیز با تاکید بر حضور اثربخش قرآن در فضای دانشکده به ارائه راهکارهایی در خصوص تشویق دانشجویان به انجام فعالیتهای قرآنی پرداختند. سپس در خصوص نحوه اجرای فعالیتهای قرآنی دانشکده تبادل نظر صورت گرفت.ضمن تائید حضار بر ادامه روند پخش قرآن در ابتدای صبح در دانشکده ، استفاده از روایات و احادیث و آیات قرآن با موضوعات انگیزشی در بردهای دانشکده مورد تاکید قرار گرفت.

در پایان مقرر شد شرکت کنندگان در این جلسه در جلسه آینده شورای قرآن و عترت با ارائه پیشنهادات عملی در خصوص نحوه ی ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان به فعالیتهای قرآنی حضور پیدا کنند.

• گروه خبری : اخبار دانشجویی و فرهنگی