• تاریخ انتشار : 1402/11/02 - 11:52
5 دی 1402 کارگاه مهارت ارتباطی پیش از ازدواج در دانشکده پیراپزشکی توسط خانم فائزه سادات طاهری برگزار شد.

کارگاه مهارت ارتباطی پیش از ازدواج با حضور جناب آقای مهندس حسینی معاونت پشتیبانی دانشکده و جناب آقای دکتر خدامرادی حراست دانشکده ویژه ی نو دانشجویان در روز سه شنبه 5 دی 1402 در سالن جلسات شهید مرادی دانشکده برگزار گردید.

محوریت سخنرانی در قالب نحوه شناسایی و تشخیص افراد مناسب و همسان در ارتباط عاطفی برای دانشجویان بود.

در این کارگاه درباره دلایل اصلی جذب فرد به اشخاص مشکل دار صحبت شد و نحوه ی شناسایی این افراد به دانشجویان آموزش داده شد. همچنین مفهوم ارتباط سالم  و نا سالم که منجر به شکل گیری چه دیدگاهی در زوجین

می شود برای دانشجویان تعریف شد و بیان شد  که ارتباط ناسالم و تحقیر آمیز بین زوج ها، عزت نفس هر دوی آنها را تخریب

می کند و حل دو جانبه مسئله را تقریباً ناممکن می سازد. از طرف دیگر، ارتباط سالم، از عزت نفس افراد محافظت نموده و فضای امنی را برای حل و فصل مسایل فراهم می سازد. ارتباط سالم، به معنی پذیرفتن مسئولیت پیامد چیزی است که می گویید.

در پایان خانم طاهری  به 4 مولفه اصلی ارتباط سالم اشاره نمودند که شامل صداقت، صراحت،احترام و ازادی در رابطه می باشد

• گروه خبری : اخبار دانشجویی و فرهنگی

تصویر