• تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 07:52
تشکیل کارگاه با موضوع بررسی خطاهای شناختی

کارگاه آموزشی ویژه اساتید مشاور در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان، کارگاه آموزشی ویژه اساتید مشاور با عنوان خطاهای شناختی توسط روان شناس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان جناب آقای علی وفایی در سالن اجتماعات طبقه چهاردانشکده پیراپزشکی با حضور ریاست محترم دانشکده ، معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی و جمعی از اساتید مشاور دانشکده از ساعت 30/11 تا 30/12  درتاریخ یکشنبه 21/07/1403 برگزار گردید. در ابتدا مدرس کارگاه برای آشنایی اساتید مشاور فکر، چرخه فکر، احساس و رفتار را توضیح داده و افزودند که افکار همان ذهنیت ها و باورهایی است که در ذهن داریم و منجر به احساس و رفتار می‌شود. در ادامه خطاهای شناختی از جمله ذهن خوانی، پیش گویی، فیلتر منفی و... توضیح داده شد. مدرس کارگاه زمینه های شکل گیری این افکار را توضیح داده و با ذکر مثال‌هایی روشن و عینی خصوصا در حیطه دانشجویی صحبت های خود را تکمیل ‌نمودند .در بخش پایانی کارگاه هم نحوه بازسازی شناختی و مقابله با این خطاهای شناختی آموزش داده شد.

• گروه خبری : اطلاعیه های دانشجویی و فرهنگی

تصویر