• تاریخ انتشار : 1397/02/16 - 09:09

مراسم روز معلّم در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد

جشن روز معلم مصادف با جشن نیمه شعبان و گرامیداشت روز کارگر با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان در روز سه شنبه 11 اردیبهشت 1397 در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد. دکتر قره باغیان رئیس دانشکده پیراپزشکی طی سخنرانی خود

دکتر قره باغیان رئیس دانشکده پیراپزشکی طی سخنرانی خود، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت هفته معلّم و روز کارگر بیان داشت: چنین جشن هایی در فضای دانشگاه هرچه خودجوش تر باشد و برعهده خود دانشجویان باشد پایدارتر و بانشاط تر خواهد بود. ایشان ضمن تشکر از تمامی اساتید افزودند علاوه بر رشد علمی دانشجویان انتظار ارتقای فرهنگی آنها را نیز به همت اساتید داریم تا دانشجویانی بشاش و امیدوار به آینده را داشته باشیم.

قره باغیان همچنین از دانشجویان دست اندرکار این جشن به جهت برگزاری این مراسم تشکر کرد و تأکید کرد که کادر علمی دانشکده با امکانات موجود در تلاش است که به بهترین وجه و به روزترین دانش ها را در اختیار دانشجویان دانشکده قرار دهد.

وی در خاتمه به دانشجویان توصیه کرد که حداکثر استفاده را از زمانی که داخل دانشکده هستند ببرند و در جهت تعالی فرهنگی و علمی خود تلاش کنند در قسمت دیگر این برنامه خانم صابر از مرکز مشاوره دانشگاه ضمن معرفی مرکز مشاوره دانشگاه و فعالیت های آن از دانشجویان خواست که برای رفع مشکلات احتمالی خود با مرکز مشاوره دانشگاه درتماس باشند.

شایان ذکر است این جشن توسط انجمن اسلامی دانشجویان و با هماهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده برگزار گردید که شامل قسمت های مختلفی مانند:

• استندآپ
  • مولودی خوانی
  • مسابقه
  • پرسش و پاسخ با یکی از اساتید
  • اجرای گروه بهشتی سلام
  • تقدیر از مدیران گروه های آموزشی
  • پخش کلیپ های تصویری مربوطه بود.

• گروه خبری : اخبار دانشجویی و فرهنگی