• تاریخ انتشار : 1402/08/29 - 10:34
6 آبان 1402 اعتبار سنجی دانشکده

شنبه 6 آبان ماه1402 جناب آقای دکتر دشتی کلانتر عضو تیم ارزیابان بیرونی اعتبار بخشی از دانشکده پیراپزشکی بازدید به عمل آوردند.

در ابتدای ورود، تیم ارزیابان مورد استقبال گرم اعضای هیات رئیسه دانشکده  قرار گرفتند و پس از ارائه گزارش توسط رئیس و معاونین دانشکده از واحدهای مختلف دانشکده بازدید میدانی به عمل آوردند.

8 آبان 1402جلسه کمیته ورزشی

جلسه کمیته ورزشی دانشکده در روز دوشنبه مورخ 08/08/1402ساعت 14 الی 15 در سالن کنفرانس شماره 1 طبقه چهار دانشکده برگزار گردید، موضوعات مورد بررسی در جلسه:

1. -     انتخاب اعضای کمیته ورزشی دانشکده
  2. -     انتخاب مسئول تربیت بدنی دانشکده در حوزه کارکنان و هیات علمی و دانشجویان
  3. -     بحث و بررسی در خصوص برنامه پیشنهادی سالن ورزشی
  4. -     ارائه پیشنهادات ورزشی

در پایان جلسه با رای حضار جناب آقای باواخانی بعنوان مسئول تربیت بدنی دانشکده ، سرکار خانم دکتر شاکری ؛ نماینده اعضای هیات علمی ، سرکار خانم بابایی ؛ نماینده پرسنل و جناب آقای کبیری بعنوان نماینده دانشجویان انتخاب شدند.همچنین مقرر شد آقای باواخانی زمان بندی حضور هر یک از گروه ها را به تفکیک جنسیت انجام داده و اطلاع رسانی نماید.

8آبان 1402 برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشکده

• گروه خبری : اخبار دانشجویی و فرهنگی