• تاریخ انتشار : 1401/06/26 - 07:23

کسب مقام دوم مقاله نویسی بین المللی توسط کتابداران دانشگاه

بیست و دومین مسابقه بین المللی مقاله نویسی که توسط انجمن علوم و فناوری اطلاعات (ASIS&T) در سال 2022 برگزار گردید، مقاله خانم دکتر منصوره دمیرچی لو و فاطمه بقالها موفق به کسب مقام دوم گردید. این دوره از مسابقات بر پیشرفت در اطلاعات، مردم و فناوری در جوامع معاصر در کشورهای در حال توسعه و جنبه های مختلف موضوع نشست سالانه ASIS&T با عنوان: "بحران، گذار، تاب آوری: تجسم مجدد یک جامعه تاب آور اطلاعات" تمرکز داشت.

جایزه ی دوم این مسابقات به مقاله ای با عنوان: “Management of the COVID-19 Infodemic in     Asian countries: what should we know?”  تعلق گرفت که توسط این دو همکار در دانشکده ی دندانپزشکی و بیمارستان امام حسین (ع) نگاشته شده است. لازم به ذکر است برندگان IPC-2022 در هشتاد و پنجمین نشست سالانه ASIS&T که در  ایالات متحده برگزار می شود، تقدیر خواهند شد.

• گروه خبری : کتابخانه