• تاریخ انتشار : 1397/02/04 - 10:21

برگزاری بازارچه خیریه دلخند در دانشکده پیراپزشکی

به همت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با هماهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیراپزشکی بازارچه خیریه دانشجویی دلخند در مورخ سوم و چهارم اردیبهشت 1397 در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید. شایان ذکر است خیریه دلخند از سه تیم دانشجویی  تشکیل شده است.

• تیم اوّل حامی کودکان بیماری خاص می باشد

این تیم به طور کلی با هدف برگزاری جشن هایی برای کودکان بیمارستانی و کودکانی که به دلیل درمان از خانواده خود دور شده و مشکلات مالی نیز دارند شناسایی شده و تحت حمایت دارویی و حمایتی دلخند قرار می گیرند تا دوران سخت درمان در شهر غریب کمتر برایشان ملموس شود.

• تیم دوم حامی کودکان کار، بی سرپرست و بدسرپرست

فعالیت های این تیم برگزاری جشنها در مراکز بهزیستی برای این عزیزان است. فعالیت های فرهنگی با برگزاری  کلاسها در سه مقطع ،توسط دانشجویان به عنوان مربی ابتدایی، دبیرستان و کنکور ، کلاس های آموزشی زبان خارجه، نقاشی و خطاطی، کلاس های دینی و حقوق شهروندی اجتماعی توسط اساتید دانشگاهی و کلاس های ورزشی می باشد.

• تیم سوم حامی معلولان می باشد

این تیم نیز مسئول بازدید از آسایشگاه ها و برگزاری جشنها برای کودکان معلول جسمی و ذهنی می باشد گفتنی است هزینه های چنین جشن های و حمایتها به واسطه برگزاری بازارچه خیریه و کمک های ماهانه دانشجویان و اساتید دانشگاه عضو دلخند تامین می شود.