• تاریخ انتشار : 1395/02/06 - 12:51

برگزاری دومین جلسه هیئت تحریریه ژورنال پیراپزشکی

دومین جلسه ژورنال دانشکده پیراپزشکی در مورخ 31 فروردین 1395 در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

این جلسه با حضور دکتر میرداود عمرانی ریاست دانشکده، آقای دکتر آقامیری مدیر کل امور حفاظت در برابر اشعه دانشگاه ، دکتر فریبرز فائقی معاون آموزشی و پژوهشی، دکتر احمد قره باغیان سردبیر ژورنال پیراپزشکی، مدیران گروه های آموزشی دانشکده، آقای پیمان عشقی از گروه هماتولوژی و آنکولوژی کودکان مفید، آقای کامران علی مقدم هماتولوژیست و آنکولوژیست بیمارستان شریعتی، خانم آزاده رخشان هیئت علمی بیمارستان شهداء تجریش و خانم بی بی شهین شمسیان از بخش خون بیمارستان مفید جملگی تحت عنوان اعضاء جدید هیئت تحریریه و کادر اجرایی مجله برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر قره باغیان سردبیر مجله گزارشی از روند اجرائی مجله، تغییر در سایت مجله، تعداد مقالات پذیرفته شده و رد شده و وضعیت قبلی مجله ارائه دادند. سپس آقای دکتر صفری عضو هیئت علمی دانشگاه از مجله طب اورژانس در مورد اقدامات انجام شده در سایت مجله از مرحله پذیرش، داوری و راهکارهایی جهت کسب نمایه بین المللی مجله براساس تلاش همه جانبه ارائه نمودند.

در پایان جلسه پرسش و پاسخ اعضای تحریریه با آقای دکتر صفری نیز برگزار گردید.