• تاریخ انتشار : 1395/03/23 - 11:18

برگزاری کارگاه آموزشی نگارش CV به زبان انگلیسی در دانشکده پیراپزشکی

کارگاه آموزشی "نگـارش CV" به زبان انگلـیسی در مورخ 11 خرداد 1395 در دانشکده پیراپزشکی توسط آقای علی صلاحی یکتا عضو هیئت علمی گروه زبان دانشکده پیراپزشکی برای جمعی از اساتید علاقه مند در دانشکده برگزار گردید.

در این کارگاه آقای صلاحی یکتا در شروع با مقدمه ای پیرامون تفاوت CV و رزومه، به اصول علمی نگارش یک CV استاندارد پرداختند.

دکتر فائقی معاون آموزشی دانشکده اظهار نمود که باتوجه به ضرورت فعالیت دانشکده ها و دپارتمانهای مختلف در فرایند بین المللی سازی و جذب دانشجوی خارجی، ایجاب می نماید تا فعالیتهایی در زمینه تکمیل سایت انگلیسی و وجود CV مدوّن و استاندارد جهت معرفی صحیح و شایسته اعضای محترم هیئت علمی صورت پذیرد.