• تاریخ انتشار : 1399/08/12 - 13:08

تبریک ارتقاء مرتبه علمی جناب آقای دکتر محمد حسین حیدری

جناب آقای دکتر محمد حسین حیدری ارتقاء مرتبه علمی شما را به استادی تبریک گفته و از خداوند متعال آرزوی درجات علمی و معنوی بالاتر را برای شما استاد محترم آرزومندیم.

جناب آقای دکتر محمد حسین حیدری ارتقاء مرتبه علمی  شما را به استادی تبریک گفته و از خداوند متعال آرزوی درجات علمی و معنوی بالاتر را برای شما استاد محترم آرزومندیم.

دکتر محمد حسین حیدری فارغ التحصیل کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کارشناسی ارشد علوم تشریحی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکتر تخصصی علوم تشریحی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

از سوابق علمی وی می توان به فعالیت پژوهشی در مرکز تحقیقات پروتئومیکس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  و از مهمترین سوایق اجرایی وی می توان به فعالیت به عنوان معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه های علوم پزشکی فسا و بوشهر، معاون اداری و مالی دانشکده پیراپزشکی شهید بهشتی، مدیریت بودجه و تشکیلات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مدیرکلی دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت اشاره کرد.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,آرشیو اخبار