• تاریخ انتشار : 1399/03/26 - 08:29

تبریک ارتقاء مرتبه علمی سرکار خانم دکتر مریم حیدر پور به استاد یاری

سرکار خانم دکتر مریم حیدر پور ارتقاء مرتبه علمی شما را به استادیاری تبریک گفته و از خداوند متعال آرزوی درجات علمی و معنوی بالاتر را برای شما استاد محترم آرزومندیم.

دکتر مریم حیدر پور میمه متولد سال ۱۳۴۲از شهرستان رشت است. وی در سال ۱۳۷۱عضو هیئت علمی دانشگاه شد و دارای مدرک تحصیلی دکترای آموزش زبان انگلیسی و عضو هیئت علمی گروه زبان انگلیسی دانشکده پیرا پزشکی دانشگاه است.

دکتر حیدر پور عضویت در برد زبان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،مدیر بخش زبان دانشکده پزشکی، عضو کمیته ارتقا زبان اعضای هیئت علمی دانشگاه، رابط بین الملل آموزش کل و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مسئول اجرایی ارزشیابی درونی تحت ارتباطات برون مرزی دفتر ارزشیابی و برنامه ریزی و عضویت در کمیته ستادی ترجمه برنامه و آیین نامه های آموزشی به زبان انگلیسی وزارت بهداشت را در کارنامه اجرایی خود دارد.

چاپ ۱۴مقاله در ژورنالهای خارجی و داخلی معتبر، شرکت در کنگره های بین المللی و داخلی و ترجمه و تالیف کتب ازجمله سوابق علمی دکتر حیدر پور است.

در کارنامه درخشان وی دریافت تقدیرنامه بعنوان یکی ازنویسندگان طرح پژوهشی برتر دانشگاه  و دریافت تقدیرنامه بعنوان استاد نمونه دانشکده پیراپزشکی به چشم می خورد.