• تاریخ انتشار : 1401/01/31 - 13:35

جشن روز علوم آزمایشگاهی در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد

جشن روز علوم آزمایشگاهی در مورخ 30 فروردین 1401 مصادف با سالروز بزرگداشت حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

در این مراسم که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده و انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی برگزار گردید، دکتر فائقی سرپرست دانشکده پیراپزشکی سخنرانی نمود.

دکتر فائقی ضمن قدردانی از زحمات بی بدیل دست اندرکاران این مراسم، روز علوم آزمایشگاهی را به اساتید، کارشناسان، دانشجویان و کلیه کارکنان خدوم حوزه علوم آزمایشگاهی تبریک گفت.

وی بیان داشت: روز علوم آزمایشگاهی روز سپاس از جان ها و اندیشه های والایی است که در پویایی نظام سلامت خالصانه تلاش می کنند جامعه بزرگ آزمایشگاهیان دیده بانان گمنام عرصه های سلامت کشور هستند و باید سعی شود رشته علوم آزمایشگاهی در سطح کشور بیش از پیش شناخته شود و دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی باید با توجه به وجود اساتید با تجربه و مجرب در این رشته در دانشکده نهایت استفاده را برای کسب علم و دانش و ارتقاء سطح علمی خود انجام دهند و با دانش روز دنیا در این رشته مهم ارتباط برقرار نمایند.

دکتر احمد قره باغیان عضو هیئت علمی گروه خون شناسی آزمایشگاهی دانشکده دیگر سخنران مراسم بود.

دکتر قره باغیان ضمن تبریک روز علوم آزمایشگاهی به این نکته اشاره نمود که دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی زمانی موفق خواهند بود که به رشته  خود علاقمند باشند و این زمانی اتفاق می افتد که این رشته را بتوانند توسط اساتید این رشته بشناسند.

وی در ادامه عنوان نمود به جز ادامه تحصیل در تمامی دروس تخصصی امکان اشتغال به کار به عنوان کارشناس آزمایشگاه در مراکز درمانی، دولتی و خصوصی، کارشناس همکار در مراکز تحقیقاتی به عنوان بازاریاب تجهیزات و مواد مصرفی آزمایشگاهی، اشتغال در شرکت های دانش بنیان تولید کننده کیت های تشخیصی آزمایشگاه، مسئول کنترل کیفی شرکت ها و مراکز تولید کننده کیت و تجهیزات آزمایشگاهی می توانند مشغول به کار گردند.

شایان ذکر است در این مراسم برنامه های متنوعی مانند:

• اجرای موسیقی زنده
  • مسابقه حضوری