• تاریخ انتشار : 1399/08/20 - 14:27

جلسه رییس دانشکده پیراپزشکی با معاون شهردار ناحیه سه منطقه یک

جلسه جناب آقای دکتر ساکی رییس دانشکده پیراپزشکی با معاون شهردار ناحیه سه منطقه یک در مورخ 18 آبان 1399 در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

این جلسه که با حضور دکتر ساکی رییس دانشکده،دکتر نوراللهی معاون پشتیبانی دانشکده، مهندس یاحقی معاون شهردار ناحیه سه ، مهندس زمانی معاون حقوقی ومهندس شیر کوهی از فضای سبر ناحیه سه بود باهدف تعامل و همکاری بین دانشکده و شهرداری منطقه برگزار شد. در این جلسه مقرر شد که کارشناسان شهرداری برای طراحی وزیبا سازی فضای سبز دانشکده اقداماتی را انجام دهند.همچنین مقررشد جلساتی با شهردار محترم منطقه برای تعامل و همکاری در روزهای آتی برگزار گردد.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,آرشیو اخبار