• تاریخ انتشار : 1393/09/25 - 09:12

شرکت دانشجویان دانشکده پیراپزشکی در اردوی زیارتی، فرهنگی مشهد مقدس

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیراپزشکی اردوی زیارتی، فرهنگی مشهد مقدس برگزار گردید.

شایان ذکر است این اردو در مورخ 4/9/93 لغایت 7/9/93 با حضور تعداد 13 نفر از دانشجویان برادر و در مورخ 12/9/93 لغایت 16/9/93 با حضور 15 نفر از دانشجویان خواهر (فعال فرهنگی) برگزار شد.

در اردوی فوق ضمن حضور حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا نخعی مقدم و دیگر مسئولین دانشگاه دو کارگاه آموزشی تحت عناوین 1- شیعه شناسی 2- فرقه های نوظهور برای دانشجویان شرکت کننده تشکیل گردید.

همچنین بازدید از پارک وحدت و سرزمین آفتاب از دیگر برنامه های فرهنگی، تفریحی این اردو بود.