• تاریخ انتشار : 1399/10/03 - 10:40

نشست مدیران گروه دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

جلسه مدیران گروه دانشکده با حضور اعضا در سالن جلسات دانشکده در روز یکشنبه 30 آذر ماه برگزار شد.

در این جلسه  که اعضاء هئیت رئیسه و مدیران گروه حضور داشتند؛دکتر ساکی رئیس دانشکده در ابتدای جلسه میلاد حضرت زینب(س) رو به تمامی فرهیختگان تبریک گفت و آرزوی سلامتی و توفبق روز افزون نمود.

دکترساکی در ادامه با بیان اهداف جلسه گفت:مشکلات اولویت دار دانشکده که از سوی معاونین و مدیران گروه در طی ماههای اخیر

ارسال شده است،مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت،و در این جلسه به منظور پیگیری و ارائه راهکار به منظور حل مشکلات پیشگفت، به اصلاح امور بپردازیم.

رئیس دانشکده تاکید کرد:با تصمیم گیری مشارکتی و خرد جمعی قطعا بهترین خروجی به منظور رفع موانع موجود را خواهیم داشت.

در ادامه دکتر نوراللهی معاون پشتیبانی دانشکده گزارش جامعی را از وضعیت موجود،تحلیل مشکلات اولویت دار که توسط معاونین و مدیران گروه مکاتبه شده بود پرداخت.

دکتر نوراللهی همچنین برنامه های ضروری حوزه پشتیبانی که باعث ارتقاء  کیفی وضعیت دانشکده خواهد شد و برخی نیز در دست اقدام است را بیان نمود.

گفتنی است،اعضاء هئیت رئیسه و مدیران گروه در ادامه به بیان موضوعات مرتبط در حوزههای خود و همچنین ارائه راهکار برای مشکلات اولویت دار دانشکده پرداختند.

در پایان بعد از بحث و تبادل نظر برخی از موارد و پیشنهادات مورد موافقت قرار گرفت و به تصویب اعضا رسید.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,آرشیو اخبار