• تاریخ انتشار : 1402/04/17 - 08:57
ویژه برنامه های انجام شده در دهه ولایت و امامت در دانشکده پیراپزشکی

در روز دوشنبه مورخ 12تیر1402 به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی با پشتیبانی هیئت رئیسه دانشکده و با مشارکت انجمن اسلامی دانشجویان 1348 مراسم جشن گرامیداشت دهه ولایت و امامت در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

همزمان با اعیاد فرخنده عید قربان و دهه امامت و ولایت و عید سعید غدیر خم ویژه برنامه های متعددی به منظور گرامیداشت این ایام در دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

این ویژه برنامه ها با هدف بزرگداشت (عیدالله اکبر)، بزرگترین عید تاریخ بشریت و معرفت افزایی پیرامون این واقعه، نشر فضایل الهی امیرالمومنین حضرت علی (ع) و ایجاد فضای نشاط و معنویت برای اساتید و کارکنان دانشکده برگزار شد.

در این مراسم ابتدا ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر فریبرز فائقی سخنرانی نموده ایشان ضمن تبریک اعیاد قربان و عید غدیر و دهه ولایت و امامت و خوش آمدگویی به حاضرین با ذکر سخنانی در خصوص فلسفه اعیاد قربان و غدیر هم نکاتی را بیان داشتند و در ادامه پیرامون ضرورت گرامیداشت عید غدیر چند بیتی از استاد الهی قمشه ای در وصف حضرت علی (ع) و عید ولایت و امامت بیان نمود.

دکتر فائقی گرامیداشت این ایام را وظیفه هر شخص دانسته و از دست اندرکاران برگزاری این جشن تشکر و قدردانی نمودند.

این جشن با ویژه برنامه های متنوعی همچون :

• مسابقه حضوری برای حاضرین در مراسم
  • پخش کلیپ های مربوط به عید غدیر
  • اجرای مولودی توسط یکی از دانشجویان ذاکر اهل بیت جناب آقای فرزانه
  • پخش هدیه نقدی سید و سادات دانشکده به حاضرین
  • پخش کارت پستال الکترونیکی تهیه شده جهت تبریک عید غدیر برای پرسنل دانشکده و اعضای هیئت علمی و ارسال در فضای مجازی
  • تکریم از سید و سادات دانشکده
  • با احیای سنت ارزشمند هدیه دادن در عید سعید غدیر خم و با کمک  مومنانه و مشارکت خداپسندانه هیئت رئیسه و تعدادی از اساتید و هیئت علمی و کارکنان دانشکده مبلغی جمع آوری و گوسفندی جهت قربانی خریداری و گوشت آن بین بیست و پنج نفر از کارکنان دانشکده تقسیم شد.
  • در دهه امامت و ولایت آیات قرآن مرتبط با فضایل امیرالمومنین علی علیه السلام جهت آگاهی بخشی در خصوص شخصیت الهی و معنوی امیرالمومنین علی علیه السلام در سایت دانشکده بارگذاری گردید.
  • کارت پستال دیجیتالی جهت تبریک به اساتید و هیئت علمی محترم دانشکده آماده و به صورت پیامک جهت دعوت در برنامه های دهه امامت و ولایت برای ایشان ارسال گردید.
  • کارت پستال دیجیتالی جهت تبریک به کلیه کارکنان دانشکده آماده و در گروه کارکنان دانشکده در ایتا بارگذاری گردید.
  • در بخش فرهنگ سازی و احیای سنت دیرینه عید سعید غدیر خم بنر تبریک عید غدیر در دانشکده نصب گردید
  • در دهه امامت و ولایت دو فایل صوتی و تصویری مربوط به خطبه غدیر آماده و جهت استفاده اعضای هیئت علمی کارکنان و دانشجویان دانشکده در سایت دانشکده بارگذاری گردید.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,آرشیو اخبار