• تاریخ انتشار : 1399/08/12 - 13:55

پیام تبریک ریاست دانشکده به دانشجویان جدیدالورود - نیمسال اول 1399-1400

قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آنرا که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود. سپاس خداوند عزیز حکیم را که هر ساله با ورود دانشجویات جدید، دانشگاه ها رنگ و بوی زندگی و طراوت را به خود می گیرند.

قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آنرا که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود.سپاس خداوند عزیز حکیم را که هر ساله با ورود دانشجویات جدید، دانشگاه ها رنگ و بوی زندگی و طراوت را به خود می گیرند.

شروع دلنشین درس و دانشگاه را به نو دانشجویان دانشکده پیراپزشکی صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

امید است به فضل الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) در سال تحصیلی جدید،چه بصورت مجازی یا حضوری  در جهت تهذیب، خود سازی، علم اندوزی ، تلاش مضاعف نموده و در آینده گنجینه­ای از گوهرهای کم نظیر علم و معرفت برای پیشرفت کشور باشید. در پایان آرزوی عزت و سربلندی برای یکایک شما آینده سازان ایران اسلامی آرزومندم.

دکتر کورش ساکی

ریاست دانشکده پیراپزشکی