• تاریخ انتشار : 1400/10/12 - 13:59

پیام دکتر ساکی رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی

شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مسائل داخل کشور اهل حزب و جناح و مانند اینها نبود، لکنبه شدت انقلابی بود. انقلاب و انقلابی گری خط قرمز قطعی او بود؛ ذوب در انقلاب بود پایبند به خط مبارک و نورانی ا مام  راحل (رضوان الله علیه) بود. "مقام معظم رهبری مدظله العالی"

همانطور که رهبر معظم انقلاب"مدظله العالی" فرمودند: شهید سپهبد سلیمانی به یقین نمونه‌ی برجسته‌ای از تربیت شدگان اسلام و مکتب امام راحل(رضوان الله علیه) بود در مسیر آرمانها و ارزش های انقلاب اسلامی گام برداشت و این مکتب در زندگی این شهید بزرگوار به یقین دیده می شد.

سالروز شهادت پرافتخار "مرد میدان"، فرمانده پرآوازه سپاه قدس اسلام، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را خدمت تمام اعضای هیئت علمی،کارکنان و دانشجویان دانشکده پیراپزشکی تسلیت عرض می نمایم.

• گروه خبری : اخبار دانشكده,آرشیو اخبار