• تاریخ انتشار : 1394/08/30 - 13:54

کنفرانس علمی ذره آفرینش در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد

در مورخ 26 آبان 1394 کنفرانس علمی تحت عنوان ذره آفرینش توسط استاد نواب پور از اعضای هیئت علمی گروه رادیولوژی دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

در این کنفرانس اهمیت کشف بوزون هیگز در سالهای 2012 و 2013 و علت تعلق یافتن جایزه نوبل به کاشفان این ذره توضیح داده شد.

مجتبی نواب پور در مورد آخرین تحقیقات در شتاب دهنده 27 کیلومتری سرن که پیشرفته ترین شتاب دهنده چند ملیتی جهان است و اکتشافات مهم مانند تولید سیاه چاله های کوچک و منشاء ذرات بنیادی که پنجاه سال فیزیکدانها به دنبال آن بودند، توضیحات مفیدی را ارائه نمود.

در پایان این سخنرانی ضمن بیان آیاتی از قرآن نتیجه گیری های اخلاقی و فلسفی این اکتشافات برای حاضرین توضیح داده شد.

وی سخنرانی خود را با این جمله به پایان رسانید نادانسته های ما بسیار بسیار بیشتر از دانسته های ماست که مهمتر اینکه هر چه بیشتر می خواهیم بدانیم بیشتر می فهمیم که نمی دانیم این ارزش واقعی علم است که به ما نشان می دهد که واقعا در کائنات صفر هم نیستیم.