• تاریخ انتشار : 1394/07/08 - 14:17

گرامیداشت هفته ولایت، عید قربان تا عید غدیر در دانشکده پیراپزشکی

به مناسبت ولادت با سعادت حضرت امام علی النقی (ع) و اعیاد قربان و غدیر به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیراپزشکی در مورخ 7 مهرماه سال جاری، مراسم گرامیداشت این اعیاد با پخش شربت و شیرینی بین کارکنان و دانشجویان و پخش کلیپ های مربوطه در طبقه همکف دانشکده برگزار شد.

حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا نخعی مقدم مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده در رابطه با این اعیاد بیان داشتند که عید قربان به معنای بازگشت انسان به مقام تقرب الهی است و غدیر تجلی ولایت و روز اکمال و اتمام نعمت حق است.

عید غدیر روز شریف و عظیمی است چنانچه پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: روز غدیر خم افضل و بالاترین عیدهای امت من است.