• تاریخ انتشار : 1397/04/03 - 11:04

گفتگو با دانشجویان موفق دانشکده پیراپزشکی - پنجمین مصاحبه

پنجمین مصاحبه: خانم زهره ابراهیمی سنگ بند دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی، کارشناسی ناپیوسته رتبه یک

گفتگو با دانشجویان موفق دانشکده پیراپزشکی

پنجمین مصاحبه:

-         با سلام رمز موفقیت شما و کسب رتبه اوّل چیست؟

مطالعه درست، تلاش مستمر و پشتکار انگیزه برای عملکرد بهتر در سیستم کاری به یادگیری و تلاش بیشتر من کمک می کند.

-         آیا به جز درس خواندن، فعالیت دیگری دارید؟

کارمند رسمی دانشگاه علوم پزشکی قم هستم همیشه در دوره های بازآموزی که دانشگاه برگزار می کند شرکت میکنم و امتحانات ارتقاء شغلی را هم شرکت میکنم.

-         نقش خود را به عنوان یک تحصیل کرده، در جهت ارتقاء سطح علمی دانشگاه و کشور چگونه ارزیابی می کنید؟

به نظر من هرچه اطلاعات علمی و فنی ما در مورد گرایش های کاری آزمایشگاه بیشتر باشد بهتر می توانیم حین کار عمل کنیم.

-         میزان مطالعه شما در روز چند ساعت است و آیا به غیر از کتاب های درسی، مطالعه دیگری هم دارید؟

به طور میانگین حدود 4-3 ساعت و به غیر از کتاب های درسی مشاهیر ادبیات جهان را میخوانم

-         با توجه به رشته ای که انتخاب کرده­اید، هدف شما چیست و آینده شغلی خود را چگونه می­بینید؟

باتوجه به کارمند بودن، هدف م ارتقای نظام بهداشت و سلامت کشور است و مسلماً هرچه بار علمی بیشتر باشد بهتر میتوان شغل محوله را انجام داد و کیفیت و درستی کار بهبود پیدا میکند.

-         اگر مطلب خاصی دارید برای پیشرفت علمی و هدفمند شدن زندگی دانشجویان دیگر ، بیان نمایید.

ارائه کارگاه های آموزشی و کنترل کیفی دوره ای برای دانشجویان و کارمندان می تواند مفید باشد اگر انگیزه داشته باشیم بهتر برای یادگیری تلاش می کنیم.

به نظر من اگر خیلی از کلاس های تئوری عملی برگزار شود شاید بازدهی بچه ها و دانشجویان بیشتر شود و علاقه و انگیزه بیشتری برای ادامه تحصیل و کار پیدا کنند.

-         برنامه شما پس از پایان تحصیل چیست؟

بسته به شرایط شغلی تمایل به شرکت در مقاطع بالاتر دارم و وظایف شغلی و کاری محیط کارم را بهتر انجام دهم.

تمایل به کلاس کامپیوتر زبان و شنا دارم و مایلم در اسرع وقت در این کلاس ها شرکت کنم.

با آرزوی موفقیت روزافزون برای سرکارخانم زهره ابراهیمی سنگ بند

روابط عمومی دانشکده پیراپزشکیخرداد 1397