• تاریخ انتشار : 1402/10/09 - 11:23
1402/9/14 کارگاه مهارت ارتباط موثربرای اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی برگزار شد

کارگاه مهارت ارتباط موثربرای اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی مورخ 14 آذر ماه توسط خانم فائزه سادات طاهری، روانشناس مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه درباره مباحثی چون، انواع رابطه(کلامی و غیر کلامی) و ویژگی های هر کدام از این نوع ارتباط ها،موانع موجود در برقراری رابطه موثر، که شامل خطاهای شناختی و همچنین عدم برقرار ارتباط موثر غیر کلامی میشود صحبت شد.

طاهری در این کارگاه درباره تکنیک های که می‌توان با آن در پیشبرد ارتباط خوب اقدام موثری انجام داد صحبت نمود که این تکنیک ها عبارتند از،پرسشگری مناسب، بازخورد مناسب در انتهای ارتباط،گوش دادن فعال،خودبازنمایی،و بیان مناسب جملات.

در انتها درباره روش های مناسب برای گوش دادن فعال به مخاطبین که شامل مهارت هایی از جمله توجه کردن به فرد مقابل،خلاصه کردن،بازخورد دادن و سوال کردن که نقش مهمی در فرایند گوش دارن فعالانه می باشد آموزش داده شد .

شایان ذکر است در این جلسه ضمن بیان مشکلات توسط اساتید مشاور دانشکده ،راهکارهای لازم توسط خانم طاهری ارائه گردید.

• گروه خبری : اخبار دانشجویی و فرهنگی