• تاریخ انتشار : 1403/04/10 - 11:35
1403/02/12 گرامیداشت روز معلم را با تقدیر و قدردانی از اساتید توسط اعضای انجمن علمی سلامت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشت

در روز معلم، مراسم تقدیر و تشکردر گروه مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، جایی که اعضای انجمن سلامت الکترونیک با حضور خود، از تلاش‌های بی‌وقفه و راهنمایی‌های ارزشمند اساتید خود در ارتقای دانش و توانمندی‌هایشان تقدیر و قدردانی کردند.

با توجه به اهمیت بی‌دریغ معلمان در رشد و پیشرفت دانشجویان و پژوهشگران، این اعضاء به اساتید خود در زمینه فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی احترام و تقدیر خود را ابراز نمودند. با صمیمیت و انرژی مثبتی که اساتید محترم خود در اختیارشان قرار دادند، ، انگیزه و روحیه اعضای انجمن را برای ادامه فعالیت‌هایشان دو چندان کرد.

با همت و تلاش مشترک اعضای انجمن علمی سلامت الکترونیک و رهبری اساتید ، این انجمن به  تلاش و حضور فعال در توسعه و پیشرفت این حوزه ارزشمند علمی متعهد می‌باشد.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو در زمینه آموزش علوم پزشکی، همواره بر جایگاه والای علم و دانش و مقام معلم و اساتید تأکید دارد. برگزاری چنین مراسم‌هایی، فرصتی ارزشمند برای قدردانی از زحمات اساتید و تقویت روحیه دانشجویان است.

• گروه خبری : اخبار دانشجویی و فرهنگی

تصویر